Hodgson fører lange samtaler med Terry, grundet forsvarsproblemer

Hodgson fører lange samtaler med Terry, grundet forsvarsproblemer

1191
0
DEL

Englands landstræner har brug for et mere stabilt forsvar inden EM, efter at have lukket fire mål ind i to kampe mod henholdsvis Holland og Tyskland. Nu åbner han op for et muligt landsholdscomeback til John Terry.

Roy Hodgson har talt med John Terry med henblik på at få den 35-årige midterforsvarer med til EM i 2016.

Gary Cahill og Chris Smalling startede i centerforsvaret mod Tyskland, mens Smalling blev erstattet af John Stones mod Holland.

Der blev dog lukket mål ind i begge kampe, og der diskuteres heftigt, hvad den rigtige konstellation for landsholdet bør være.

– Efter min mening er der ingen engelsk venstrefodet-midterforsvarer, der spiller i ligaen, som har et højere niveau end dem, vi har udtaget. Det er fakta, og der er ikke noget at gøre ved det, siger Hodgson ifølge Goal.com.

– Det, at vi ikke har en venstrefodet-midterforsvarer, er rigtigt nok, men der er ikke noget, vi kan gøre ved det, med mindre der inden for de næste fem uger kommer en brilliant engelsk midterforsvarer og tager verden med storm – og det tror jeg næppe.

Læs også: Hodgson erkender: Tyskland er 10 år foran os

John Terry trak sig fra landsholdsfodbold tilbage i 2012 og har desuden døjet med skader i indeværende sæson. Hodgson indrømmede dog at have haft en samtale med veteranen:

– Jeg havde en lang samtale med John den anden dag. Han er en rar fyr. Men fordi han trak sig fra landsholdet for så lang tid siden, bliver han nok svær at få tilbage.

Englands næste testkampe er mod Tyrkiet og Australien den 22.- og 27. maj.

 

INGEN KOMMENTARER