Holdkammerat til Zlatan: Premier League vil være et kvalitetsmæssigt skridt ned

Holdkammerat til Zlatan: Premier League vil være et kvalitetsmæssigt skridt ned

1133
0
DEL

Thiago Silva mener, at Zlatan Ibrahimovic bør afvise diverse Premier League-tilbud og håber at svenskeren vil forlænge med PSG i stedet.

Zlatans kontrakt med PSG udløber til sommer, og flere storklubber skulle være interesserede i at sikre sig den store svenskers underskrift – heriblandt en række engelske.

Men superstjernens brasilianske holdkammerat, Thiago Silva synes Zlatan skal afvise Premier League-klubberne og i stedet blive i Frankrig:

– Han er min gode ven, og i en alder af 34 år spiller han det bedste fodbold i sin karriere. Han er en af de bedste i verden, han er unik og der er ingen spillere som ham. Selvfølgelig håber jeg, han bliver i PSG. Jeg kan ikke forestille mig os uden ham, siger Silva ifølge The Mirror.

Læs også: Zlatan: I år har jeg bestemt, at jeg er meget ung

– Jeg ved, at han har tilbud fra England. Det er en stor liga, men jeg mener ikke at der er et hold i England, der er på niveau med PSG i øjeblikket. For mig vil det være et kvalitetsmæssigt skridt ned for ham.

Ibrahimovic har spillet i PSG i fire sæsoner. Det er i 117 ligakampe blevet til imponerende 105 mål.

INGEN KOMMENTARER