Palermo-præsident efter endnu en trænerfyring: Det er mig, der er offeret

Palermo-præsident efter endnu en trænerfyring: Det er mig, der er offeret

1437
0
DEL

Palermos præsident Maurizio Zamparini synes, at offentligheden er for hård ved ham i forhold til hans rolle i de mange trænerfyringer i klubben. I går skiftede holdet træner for ottende gang på 91 dage.

Overskrifter er der nok af for tiden omhandlende den sicilianske klub, der netop har skiftet Walter Novellino ud med Davide Ballardini på trænerbænken.

Klubpræsident Maurizio Zamparinis hævder dog selv, at han er offeret i sagerne:

– De seneste kampe har været ubærlige. Novellino fik et point i fire kampe. Det var ikke nemt at fyre ham, da jeg holder af ham, men han ved at komme op i årene, siger Zamparini til Radio 24.

Læs også: Palermo-præsident: Palermo er tabere, der kun tænker på penge

– Folk siger, at jeg er blevet vanvittig, men det er ikke sandt. Det er trænerne, der har tabt besindelsen, og derefter løjet omkring det. Jeg fyrede kun Iachini første gang, men ved at afskedige ham, endte jeg med at skifte fem gange.

– Jeg er offeret i det her. Glem ikke, at tre trænere selv forlod os, det var ikke min skyld. Det var ikke mig, der sendte dem væk, siger præsidenten.

Zamparini understreger desuden, at han har planer om at sælge Palermo.

INGEN KOMMENTARER