HSV bryder kedelig vane og forlænger med cheftræneren

HSV bryder kedelig vane og forlænger med cheftræneren

920
0
DEL

Hamburger Sport Verein har forlænget kontrakten bed cheftræner Bruno Labbadia, hvorfor den nu løber frem til sommeren 2017.

Den 15. april 2015 blev Bruno Labbadia hentet ind som cheftræner i Hamburger SV. Han fik stukket en utvetydig målsætning i hånden, nemlig at han skulle redde Hamburger SV fra nedrykning.

Dette lykkedes efter to intense play-off-kampe imod Karlsruhe, der sluttede på tredjepladsen i 2. Bundesligaen.

Antallet af trænere i Hamburger SV, hvor det længe har lugtet af krise, er enestående og imponerende, hvis man kigger ti år tilbage i tiden. Siden 1. januar 2006 har der således været hele 15 forskellige trænere. Den nuværende træner, Bruno Labbadia, var sågar også træner i størstedelen af 2009/10-sæsonen.

Denne gang har parterne dog været så tilfredse med samarbejdet, at kontrakten nu er forlænget til sommeren 2017. Den 15. april 2015 blev Labbadia hentet til klubben på en et-årig kontrakt, der altså nu allerede er forlænget med yderligere et år. Klubben bekræfter forlængelsen via deres Twitter-profil.

Som sagt tidligere, så har det længe lugtet af krise i den nordtyske storklub. De seneste to sæsoner har Hamburger SV således været ude i play-off-kampe imod tredjepladsen fra 2. Bundesligaen. I denne sæson, som er den første sæson Bruno Labbadia, i denne omgang, reelt har taget hul på som cheftræner i HSV, befinder klubben sig dog, ved årsskiftet, på en relativt sikker 10. plads, hvilket altså har medført en forlængelse af kontrakten.

INGEN KOMMENTARER