Officielt: Brøndby udlejer Elbasan Rashani til Rosenborg

Officielt: Brøndby udlejer Elbasan Rashani til Rosenborg

1171
0
DEL

Brøndby sender deres 22-årige kantspiller, Elbasan Rashani, til Rosenborg. Der er tale om en et-årig lejeaftale, hvori der i øvrigt er indskrevet en købsoption.

Der er som sagt tale om en et-årig lejeaftale, med en dertilhørende købsoption. Aftalen træder ovenikøbet i kraft med øjeblikkelig virkning.

Rashani kom til Superligaen og Brøndby IF i sommeren 2014. Dengang kom han fra den norske Tippeliga, hvortil han altså nu er vendt tilbage. Dengang kom han til Danmark fra klubben Odd.

Brøndby IF’s norske kantspiller, Elbasan Rashani, skifter med øjeblikkelig virkning til norske Rosenborg på en etårig lejeaftale med en option for køb indskrevet i aftalen. Rashani kom til Brøndby IF i sommeren 2014 fra netop den norske liga, hvor han dengang skiftede fra Odd.

– Elba er på sine bedste dage en fantastisk tekniker, men han er stadig ung og skal løfte sit niveau endnu højere. For at give Elba de bedste muligheder for at udvikle sit spil har vi konkluderet, at en lejeaftale med Rosenborg vil give ham de bedste forudsætninger fremadrettet, da vi ikke kan give nogle garantier for en startplads, udtaler sportsdirektør Troels Bech til Brøndbys hjemmeside.

Med sit farvel til Brøndby, er Rashani ingenlunde glemt på Vestegnen, hvorfra der fortsat vil blive holdt øje med den unge nordmand.

– Vi vil følge Elbas udvikling i Rosenborg tæt i det næste år, og så vil vi til den tid vurdere, hvad den bedste løsning er.

Siden han kom til Brøndby IF har Rashani spillet 36 kampe og scoret syv mål. I skrivende stund har Rashani stadigvæk 2 ½ år tilbage af sin kontrakt med de blågule.

Historien omkring Rashani er en anelse speciel. Han er som sagt nordmand, men han er født i Sverige. Han har sågar også rødder i Kosovo, hvis A-landshold han tidligere har repræsenteret. I sin tid hos den norske klub Odd, var han også repræsenteret på adskillige ungdomslandshold i norge. Han har sågar optrådt på både det norske U17-, U18-, U19-, U20- og U21-landshold.

INGEN KOMMENTARER