Ibrahimovic kan være på vej til Napoli

Ibrahimovic kan være på vej til Napoli

1124
0
DEL

Zlatan Ibrahimovic er blevet rygtet til alverdens storklubber, eftersom hans kontrakt med Paris Saint-Germain udløber til sommer. Nu bliver Napoli også nævnt som en mulig kandidat.

Svenskerens fremtid er stadig uafklaret, efter at han har forklaret, at han ønsker nye udfordringer når kontrakten med den franske hovedstadsklub udløber.

Ibrahimovic er blevet kædet sammen med en række hold såsom AC Milan, Manchester City og flere kinesiske klubber. Ifølge den svenske journalist Jennifer Wegerup kan angriberen dog ende i Serie A, hvor Napoli skulle stå klar i kulissen:

– Han vil helt sikkert ikke vende tilbage til AC Milan, sagde Wegerup i Radio CRC og fortsætter:

– Hvis han returnerer til Italien vil Napoli nok være den mest sandsynlige kandidat. Det ville være en ny udfordring i en fascinerende sydlig by. Han har altid snakket om muligheden for at spille i Syditalien.

Læs også: Berlusconi: Derfor er det umuligt for Milan at hente Zlatan hjem

– Han kan lide byen og fansene. Han er fascineret af ideen om at følge i Maradonas fodspor.

– Jeg vil udelukke de kinesiske klubber og MLS. Han har aldrig været bedre, han er moden og han føler sig godt tilpas. Det ville derfor undre mig, hvis han går ned i niveau.

Wegerup har fulgt Zlatan Ibrahimovic gennem hele karrieren og er korrespondent for det italienske sportsmagasin Gazzetta dello Sport.

 

 

INGEN KOMMENTARER