Indebrændt Louis Van Gaal udvandrede fra pressemøde

Indebrændt Louis Van Gaal udvandrede fra pressemøde

626
0
DEL

Louis Van Gaal har ikke haft det sjovt i Manchester United i de seneste par dage. Ikke nok med at hans rolle i klubben er kraftigt truet for tiden, så har hollænderen også skulle vågne op og læse i medierne, at han var en færdig mand i klubben, og at afløseren allerede var fundet.

Det har ikke været nogle gode måneder for Manchester United, og det kan manager Louis Van Gaal godt mærke. Derfor går han nu til offentligheden og fortæller, at han er rødglødende, og at han forlanger en undskyldning. På klubbens pressemøde udvandrede en frustreret Louis Van Gaal med få ord og ønske en god jul og et godt nytår.

– Føler nogen i dette rum for at give mig en undskyldning? Jeg troede, jeg allerede var fyret, for det har jeg læst. Og at min efterfølger allerede skulle være ansat. Min familie har ringet til mig mange gange. Jeg taler kun med jer, fordi Premier League-reglerne siger det, lyder det fra en tydeligt oprørt Van Gaal ifølge BBC.

– Jeg vil gerne som det eneste sige, at jeg har forsøgt at løfte selvtilliden hos mine spillere og har gjort alt denne uge – møder, julefrokost, tale – og jeg har følt varme og støtte fra alle i byen. Det har jeg ikke følt fra medierne.

Louis Van Gaal havde ikke meget til overs for medierne på pressemødet, og hollænderen smuttede som tidligere nævnt hurtigt fra pressemødet i protest over pressens ageren overfor ham i den seneste tid.

INGEN KOMMENTARER