Malmö: Der er flere trænere i spil

Malmö: Der er flere trænere i spil

641
0
DEL

Morten Wieghorst blev tidligere i dag atter rygtet til den svenske storklub Malmö FF, og den tidligere AGF og FC Nordsjælland-træner blev meldt meget tæt på at skrive under med den svenske klub.

Ifølge Malmö FF er der stadigvæk mange trænere, der er i spil til at skulle overtage for Åge Hareide, som de fleste nok ved er blevet dansk landstræner. Og selvom Morten Wieghorst lige nu er det navn, der klart går flest gange igen, så understreger den svenske klub, at der er flere trænere i spil til jobbet.

– Vi har sagt, at vi ikke kommenterer noget. Men det, jeg kan sige, er, at vi arbejder med et antal navne og kommer til at fortsætte processen et stykke tid endnu, før en beslutning nærmer sig, siger Malmø-direktør, Niclas Carlnén, til Kvällsposten.

– Vi er kommet ganske langt. Man skal vide, at det kan gå stærkt lige pludselig, men det kan også tage lang tid. Der er mange parametre, som vi ikke har kontrol over. Men det føles som om, vi er kommet et godt stykke.

Morten Wieghorst har ikke selv kommenteret på rygterne. Malmö FF meddeler samtidig overfor Kvällsposten, at man regner med at have den nye træner på plads i starten af det nye år.

INGEN KOMMENTARER