Iniesta: Messi, Neymar og Suarez er de bedste spillere, jeg nogensinde har...

Iniesta: Messi, Neymar og Suarez er de bedste spillere, jeg nogensinde har set

1015
0
DEL

Barcelona-stjernen, Andres Iniesta, har påstået, at Barcelonas angrebstrio bestående af Lionel Messi, Neymar og Luis Suarez, er det bedste, han nogensinde har set.

Messi, Neymar og Suarez skød FC Barcelona hele vejen til et historisk 2015, der kulminerede med, at den spanske storklub vandt hele fem trofæer. Barcelonas angrebstrio, MSN, som den hedder i folkemunde, smadrede i øvrigt bunkevis af rekorder hen ad vejen. Disse præstationer har fået Iniesta til at fremhæve de tre spillere, som de bedste spillere, han nogensinde har set.

– For mig, er Messi, Neymar og Suarez de bedste spillere, jeg nogensinde har set, udtaler Iniesta ifølge Movistar+.

– Messi er den ubestridte nummer 1 og der er ingen som ham i historien.

Iniesta sælger dog ikke skindet før bjørnen er skudt, hvad angår denne sæson. Han er godt klar over, at den igangværende sæson ingenlunde er slut endnu.

– Den mest vanskelige del af sæsonen venter. Vi betragter hver eneste kamp indtil slutningen af sæsonen, som den sidste kamp nogensinde.

– Jeg ved ikke hvorfor, men denne sæson er en af de sæsoner, som jeg har nydt mest. Forhåbentligt kan vi også slutte sæsonen med trofæer.

Iniesta lader sig ikke gå på af den træthed, som kan tænkes at melde sig hos nogle. Det har trods alt været et noget pakket program, som det spanske storhold har været involveret i.

– Trætheden er den mindste af vores bekymringer. Det vigtigste er, at have alting tæt på og at opnå vores mål.

 

INGEN KOMMENTARER