Medier: LA Galaxy vil have De Rossi

Medier: LA Galaxy vil have De Rossi

891
0
DEL

Det er ikke kun den kinesiske liga, der opruster med spillere fra Europa. Amerikanerne kan tilsyneladende også være med på vognen. Kineserne har dog tilsyneladende frit valg på øverste hylde, mens amerikanerne ofte må tage til takke med aldrende storspillere. Daniele De Rossi er eftersigende det seneste navn på den amerikanske rygtebørs.

Den amerikanske liga tiltrak sig store navne før de fleste overhovedet var bekendte med, at der blev spillet professionel fodbold i Kina. Nu har kineserne imidlertid raget til sig i forhold til kvalitetsspillere fra Europa, men amerikanerne har dog ingenlunde tabt selvsamme evne af den grund.

Det seneste skud på stammen i amerikansk fodbold kan meget vel blive AS Romas De Rossi, der har kontraktudløb til sommer. Det er eftersigende LA Galaxy, der er interesserede i den aldrende italiener. Hvis De Rossi vælger at slutte sig til LA Galaxy, så vil han slutte sig til den klub, der i øjeblikket kan prale med, at have blandt andre Nigel De Jong, Steven Gerrard og Ashley Cole på holdkortet.

Flere italienske medier påstår, at LA Galaxy er interesserede i De Rossi, men Calciomercato.com går skridtet videre og påstår, at De Rossi kan se frem til en årsløn på over 50 millioner, hvis han altså slutter sig til amerikanerne.

Det er ikke første gang, at De Rossi er blevet sat i forbindelse med den amerikanske liga, men denne gang kan der meget vel være noget om snakken. De Rossi fylder 33 til august og det er eftersigende tvivlsomt, hvorvidt AS Roma har tænkt sig at tilbyde den defensive midtbanespiller en ny kontrakt.

Daniele De Rossi har spillet over 100 landskampe for Italien og næsten 400 kampe i Roma-trøjen.

 

INGEN KOMMENTARER