Inter-profil nedtoner Premier League-rygter

Inter-profil nedtoner Premier League-rygter

897
0
DEL

Inters angrebses Mauro Icardi har ingen intentioner om at forlade den italienske storklub til fordel for et Premier League-eventyr. Han er nemlig opsat på at vinde sølvtøj med klubben.

Manchester United, Chelsea og Arsenal.

Dette er klubberne, der efter sigende er meldt interesseret i Icardi, der til dagligt huserer i Nerazzuris angreb (Inters angreb, red.). Den 23-årige kaptajn har dog ingen planer om at forlade Giuseppe Meazza inden for den nærmeste fremtid.

Han er således opsat på at blive i klubben for at spille med om de sjove pladser.

– Det er den samme historie hvert år. Jeg læser hvert år, at jeg forlader Inter, fortalte argentineren, der har scoret 14 ligamål i indeværende sæson, til Corriere della Sera og fortsætter:

– Men jeg er glad her. Jeg nyder at være Inter-anfører, at være klubbens angriber og at score mål.

– Jeg vil selvfølgelig gerne vinde trofæer, men jeg vil gøre det her i Inter, som så mange andre har gjort det før mig. Næste år vil vi være med i løbet om Serie A-titlen samt kvalifikationspladserne til Champions League, understreger den unge offensivprofil.

Icardi og resten af Inter-mandskabet indtager i skrivende stund Serie As fjerdeplads, der sikrer direkte adgang til næste års udgave af Europa League.

INGEN KOMMENTARER