Juelsgård efter Brøndby-indhop: Det meste lykkedes

Juelsgård efter Brøndby-indhop: Det meste lykkedes

922
0
DEL

Jesper Juelsgård er godt tilfreds med sin præstation i Brøndbys generalprøve mod Viborg inden forårssæsonen. 

Søndag spillede de blå-gule fra den københavnske vestegn sidste testkamp, inden forårssæsonen løber af stablen i næste weekend.

Jesper Juelsgård fik 45 minutter i benene, og den 27-årige back var ganske tilfreds med det, han fik leveret på banen.

– Jeg vidste, at jeg bare skulle ind og være rolig. Ude fra bænken kunne man se, at midtstopperne fik meget plads og lov til at have bolden. I anden halvleg var mønsteret det samme, og jeg også fik lov at have bolden en del. Det var en fin måde at komme ind i kampen på, siger Juelsgård til Brøndbys hjemmeside.

Læs også: Medie: United vil forsøge sig med nyt bud på Serie A-stjerne

– Jeg følte mig rolig og var klar til at gå ind i de dueller, der måtte komme, og jeg er fint tilfreds med præstationen, fortsætter han.

– Der er mange måder at komme ind i en kamp på. Det kan være den rigtige aflevering, få clearet bolden eller vinde en duel. I denne kamp var det lidt en blanding af det hele, der lykkedes, så det er dejligt, og det er noget, man kan tage med videre.

Læs også: Brøndby-matchvinder: Dejligt at kunne gøre en større forskel i dag

– Min mavefornemmelse er god, og jeg føler generelt at hele opstarten har været med tommelfingeren opad, så nu skal jeg bare blive ved med at arbejde hårdt, fastslår han til slut.

Brøndby IF har papirer på Juelsgård frem til sommeren 2019.

Læs også: Så meget tjener Manchester United-spillerne

INGEN KOMMENTARER