Kahlenberg inden pokalderby: Når kampen begynder, er vi videre i finalen

Kahlenberg inden pokalderby: Når kampen begynder, er vi videre i finalen

1818
0
DEL

Brøndby-anfører Thomas Kahlenberg hæfter sig ved, at de blågule er videre til pokalfinalen, når onsdagens derby fløjtes i gang. Brøndby kan nemlig bruge 0-0, eftersom at de fik 1-1 i Telia Parken i det omvendte opgør. 

I morgen aften tørner Brøndby IF og F.C. København sammen for tredje gang i denne måned, når de to arvefjender møder hinanden i returopgøret til pokalsemifinalen.

I det omvendte opgør sikrede et velspillende Brøndby-mandskab sig 1-1 mod københavnerne, og derfor mener anfører Thomas Kahlenberg, at de blågule har et godt udgangspunkt for at nå finalen.

– Når kampen begynder, er det os, der er videre. Jeg forventer mig en hård kamp, men en kamp hvor man kan se, vi er klar til at give alt for at komme i finalen. Det kunne være stort at spille os i finalen på hjemmebane mod FC København, siger Thomas Kahlenberg til Brøndbys hjemmeside.

Brøndby-kaptajnen er dog godt klar over, at man er oppe imod en god modstander, men hæfter sig ved den flotte hjemmebanestatistik mod dem.

– Det handler tit om dagsformen, og vi har som sagt et godt udgangspunkt. Vi er oppe mod et dygtigt hold, men også et hold vi har et godt tag på på hjemmebane, siger Kahlenberg.

Læs også: Bekræftet: FCK-stjerne misser Brøndby-kamp – yderligere to profiler tvivlsomme

Nu har de seneste to derbyer været afviklet i Telia Parken, og den seneste i weekenden var sågar uden Brøndby-fans på lægterne, så derfor ser Kahlenberg frem til den massive støtte igen på Brøndby Stadion.

– De har en kolossal betydning for os. Det har vores fans altid haft, og det håber jeg, de synes, vi er gode til at fortælle dem, forklarer Kahlenberg og fortsætter:

– Vi håber på stor opbakning i morgen. Det bliver en fed kulisse, og vi glæder os til at vise dem, at vi vil gøre alt, for at komme i finalen.

Onsdagens derby fløjtes i gang klokken 20:00.

Se også: Video: Gense FCK-fansenes grandiose derby-tifo

INGEN KOMMENTARER