Kaká: Denne kamp hjemsøger mig stadig

Kaká: Denne kamp hjemsøger mig stadig

1584
0
DEL

Den tidligere Ballon d’Or-vinder, Kaká, har i et interview med Radio Cope afsløret, at en bestemt kamp den dag i dag stadig hjemsøger ham på trods af at den fandt sted for 11 år siden.

3-0.

Dette var stillingen, da der blev fløjtet til pause i Champions League-finalen anno 2005 mellem Liverpool og AC Milan.

Kampen virkede derfor afgjort i milanesernes favør, men på seks minutter formåede Merseyside-klubben på sensationel vis at score tre mål mod et stjernespækket Milan-mandskab. Dette betød, at kampen gik i forlænget spilletid for derefter at ende i en nervepirrende straffesparkskonkurrence, hvor The Reds trak det længste strå. Dermed var det vilde comeback en realitet, og Liverpool kunne fejre klubbens femte Champions League-trofæ.

En fantastisk følelse det må have været for Liverpool-spillerne at kunne løfte dette trofæ efter, at al håb var ude ved pausefløjt. Men når der er en vinder, er der som bekendt også altid en taber.

Læs også: Skadet Stoke-keeper: Jeg støtter Jakob Haugaard

Og på det tabende hold finder vi Milan-stjernen, Kaká, der den dag i dag stadig ikke forstår, hvordan milaneserne kunne sætte så stor en føring over styr.

– Ærlig talt så kan jeg stadig ikke forstå, hvordan vi formåede at tabe den kamp, fortalte den 33-årige midtbanekreatør til Radio Cope og fortsætter:

– Vi havde verdens bedste forsvarsspillere på det hold.

– Vores bagerste fire var Cafu, Jaap Stam, Alessandro Nesta og Paolo Maldini, men der gik stadig tre mål ind på os på seks minutter. Noget fantastisk, der ikke kan forklares, skete.

– Det eneste man kan sige er, at disse ting finder sted i fodbold. I særdeleshed i Champions League har vi set utrolige ting ske.

Kaka og co. fik dog deres revanche to år senere i 2007, hvor finalemodstanderen på ny var Liverpool. Denne gang blev det til en 2-1-sejr på to mål af Filippo Inzaghi.

Læs også: Storrosende Klopp: Götze er en ekstraordinær spiller

INGEN KOMMENTARER