Storrosende Klopp: Götze er en ekstraordinær spiller

Storrosende Klopp: Götze er en ekstraordinær spiller

1592
0
DEL

Liverpool-manager, Jürgen Klopp, har i kølvandet på Mario Götzes flotte præstation i 4-1-sejren over Italien, rost den 23-årige playmaker til skyerne. Den tyske manager vil dog ikke kommentere på de rygter, der sender Bayern München-spilleren til Anfield.

Merseyside-klubben er for nyligt blevet sat i forbindelse med Mario Götze, der efter sigende er på udkig efter en ny arbejdsgiver grundet den manglende spilletid i det sydtyske.

Klopp, der i sin Dortmund-tid trænede Götze, lagde da heller ikke skjul på sin entusiasme over Bayern München-spillerens kvaliteter oven på tyskernes storsejr over Italien. En kamp, hvor Götze scorede et enkelt mål.

– Jeg var glad for at høre, at Mario spillede en god kamp for Tyskland, fortalte Klopp til reportere og fortsætter:

– Han er en spiller med ekstraordinære kvaliteter. Han prøver på at komme tilbage i form efter fire måneder på sidelinjen grundet skader, lyder de rosende ord fra den karismatiske manager, der dog ikke ønsker at kommentere på de spekulationer, der sender den tyske VM-helt til Premier League.

– Men det er alt, hvad jeg kan sige om Götze. Jeg vil gerne tale om (Joel, red.) Matip eller andre ting, men jeg vil ikke kommentere på om, hvorvidt Liverpool er interesseret i Götze eller ej, slutter den 48-årige tysker.

Mario Götzes kontrakt med FC Bayern München udløber til sommer 2017.

INGEN KOMMENTARER