Iniesta: El Clasico-sejr ville være en fantastisk hyldest til Johan Cruyff

Iniesta: El Clasico-sejr ville være en fantastisk hyldest til Johan Cruyff

966
0
DEL

Andres Iniesta er opsat på at besejre ærkerivalerne fra Real Madrid for at kunne hylde Barcelona-legenden, Johan Cruyff, der i torsdags døde efter en hård kamp mod cancer. 

Der er mere end blot tre point på spil, når FC Barcelona på lørdag tager imod Real Madrid i det famøse El Clasico. Ikke kun kæmpes der om håneretten over rivalen, catalanernes kaptajn, Iniesta, vil også kæmpe for den nu afdøde Johan Cruyff.

– At vinde Clasico ville være en fantastisk hyldest til Cruyff, fortalte Iniesta til et pressemøde forud for lørdagens storopgør og tilføjer:

– Forhåbentlig kan vi vinde for ham. Det er helt sikkert en ekstra motiverende faktor for os.

På samme pressemøde fortalte den rutinerede midtbanemand, at han er glad for, at El Clasico ikke er så hektisk, som det var tilfældet, da José Mourinho stod i spidsen for Los Blancos.

– Jeg foretrækker, at Clasico er en normal kamp. Ikke som i de tre år, hvor Mourinho trænede Madrid.

– Vi foretrækker alle at snakke om fodbold. Al den kontrovers uden for banen gavnede ikke nogen. Det var vigtige øjeblikke, men det vigtigste er, at det nu hører fortiden til, sagde den 31-årige midtbanekreatør, der i samme ombæring understregede, at ham og hans holdkammerater ikke har tænkt sig at ligge på den lade side på trods af deres forspring på 10 point til madrilenerne.

– Jeg opfatter altid Madrid som en meget farlig og stærk rival. Det vil gå galt, hvis vi ikke gør de nødvendige ting. Jeg håber, at det bliver en smuk kamp.

INGEN KOMMENTARER