Skadet Stoke-keeper: Jeg støtter Jakob Haugaard

Skadet Stoke-keeper: Jeg støtter Jakob Haugaard

1335
0
DEL

Jack Butland, der pådrog sig en ankelskade i weekendens opgør mod Tyskland, fortæller, at han vil tage sig en lille snak med den danske keeper, hvis Haugaard bliver valgt til at skulle vogte buret på lørdag, når Stoke tørner sammen med Swansea. 

Nu hvor det klare førstevalg på Britannia Stadium, Jack Butland, har pådraget sig en ankelskade, der holder ham ude i tre måneder, kan det meget vel være Jakob Haugaards helt store chance for at vise sit værd på de britiske øer.

Den danske keeper kan således få sin Premier League-debut i lørdagens opgør mod Swansea, hvis han vel at mærke bliver valgt til fordel for den anden konkurrent i Stoke-buret, Shay Given.

Hvis Stoke-manager, Mark Hughes, vælger danskeren til at vogte målet, står Butland klar til at give den tidligere FC Midtjylland-keeper et par gode råd med på vejen.

– Jeg vil helt sikkert få mig en lille snak med ham, og jeg vil fortælle ham det, jeg har fortalt mig selv hele sæsonen – vær rolig og spil med et smil på læberne, fortæller den engelske landsholdskeeper og roser samtidig den 23-årige Haugaard i lørdagens kampprogram.

– Han er en meget ydmyg fyr, moden og har en ung familie.

– Han er en voksen mand, og han kender spillet efter, at han kom herover sidste sommer, fortæller Butland, der ligeledes understreger, at dette er en god mulighed for Haugaard at vise sit værd på den helt store scene:

– Jeg er sikker på, at han gerne ville have spillet flere kampe, men det her er en god mulighed for ham at vise sit værd.

INGEN KOMMENTARER