Keane om Hazards halvlegsstunt: Chokerende

Keane om Hazards halvlegsstunt: Chokerende

877
0
DEL

Den tidligere Manchester United-kaptajn Roy Keane fandt det chokerende, at Eden Hazard byttede trøje med PSGs Angel Di Maria i halvlegen af gårsdagens ottendedelsfinale i Champions League.

PSG ekspederede i går Chelsea ud af Champions League med en 1-2 sejr på Stamford Bridge. Pausestillingen var 1-1, og her valgte Chelseas udskældte dribler Eden Hazard at foretage et trøjebytte med de franske mestres Angel Di Maria.

Handlingen skabte røre i den engleske presse, og Hazards ageren hjalp bestemt ikke på en i forvejen dårlig sæson fra belgierens side.

Læs også: Neville: Pressen finder altid noget at kritisere

Efter kampen var Roy Keane, der bedst huskes for hans dage i Manchester United, en del af det eksperthold, som skulle analysere kampens hændelser. Her lagde ireren ikke fingre imellem.

– Jeg er bange for at kommentere på det her. Det er slemt nok efter kampen, men i halvlegen? Hvad går gennem hovedet på en spiller i så stor en kamp? Tænker du på at bytte trøjer i halvlegen? Jeg ville ikke bytte trøjer efter kampen. I halvlegen? Chokerende, konstaterede Roy Keane til engelsk tv umiddelbart efter kampen.

Læs også: Thomas Delaney er stolt over milepæl

Keane får opbakning fra sin ekspert-kollega Lee Dixon. Han havde et problem med, at spillerne byttede trøjerne ude på banen.

– Hvis de endelig skulle gøre det, skulle det være foregået i spillertunnellen. At gøre det på banen? Hvad fortæller det? Det fortæller mig, at Hazard er i gang med at skaffe en lille samling (fodboldtrøjer, red.), inden han smutter, sagde Lee Dixon og hentydede til de kraftige rygter, der har sendt Hazard til netop PSG.

Chelsea-træner Guus Hiddink fortalte på et pressemøde efter kampen, at han tog afstand fra episoden, men samtidig tilkendegav, at i nogle lande er trøjebytning en tradition.

Læs også: Klopp: Alle burde glæde sig til dette historiske opgør

INGEN KOMMENTARER