Keller efter konetyveri: Stopper karrieren, hvis Randers ikke vil have mig

Keller efter konetyveri: Stopper karrieren, hvis Randers ikke vil have mig

1341
0
DEL

Christian Keller fastslår, at han stopper sin karriere som professionel fodboldspiller, hvis Randers FC ikke ønsker ham i klubben. 

Christian Keller er kommet i alvorlig modvind, efter at det kom frem, at han har stjålet holdkammeraten Jonas Borrings kone.

I kølvandet på den sag fik Keller frataget anførerbindet og har i de seneste kampe været helt ude af truppen. »Sportslige grunde« har ligget til grund for denne konsekvens, har det heddet sig udad til, og den køber Keller.

– Colin (Todd, red.) har fortalt mig, at det er af sportslige årsager, jeg ikke er udtaget. Han føler, at der er nogle, som kan gøre det bedre for holdet lige i øjeblikket, og det respekterer jeg uanset, om jeg ikke spiller de næste ti kampe i streg, siger Christian Keller ifølge BT og fortsætter:

Læs også: Avis: Mourinho har indgået aftale med bomber – skal med til Manchester United

– Jeg gør det, som er bedst for Randers FC. Og hvis det er, at jeg ikke spiller, så er jeg med på den. Jeg har været her i lang tid, og de har gjort meget for mig, så jeg har respekt for klubben og de folk, som er i den.

Ligesom det har været den generelle holdning i fodboldlandskabet, mener Christian Keller, at enten ham selv eller Jonas Borring må forlade klubben.

– Jeg har ikke snakket med ham (Jonas Borring, red.). Jeg tror, den sag ligger hos klubben, og det er dem, der må tage en beslutning om, hvad der kommer til at ske. Men jeg tror ikke, at der kommer nogen løsning andet, end at en af os forlader klubben, forklarer Keller, der tilføjer, at der ikke har været nogle signaler, som skulle indikere, at han får sparket ud af klubben.

Læs også: Drama på tribunen: United- og Liverpool-fans røg i totterne på hinanden

– Jeg har ikke fået nogen indikation på, at det bliver mig, som skal forlade Randers FC. Men det er ikke mig, der bestemmer, hvad der kommer til at ske. Det er folkene i Randers.

Den nu tidligere Randers-anfører understreger endvidere, at han ikke vil se sig om efter en anden klub.

Læs også: Champions League-lodtrækning: Disse hold mødes i kvartfinalen

– Jeg er kun i Randers. Jeg kommer ikke til at spille andre steder. Hvis jeg stopper i Randers, så stopper jeg med fodbold, så det er enten eller, forklarer Keller, der med ét ord kort og præcist svarer på, hvorvidt karrieren som fodboldspiller så slutter, hvis Randers FC vil skille sig af med ham:

– Ja, lyder det kortfattet fra Keller.

Læs også: Michael Krohn-Dehli melder afbud til landsholdet

INGEN KOMMENTARER