Thomas Tuchel: Drømmelodtrækning

Thomas Tuchel: Drømmelodtrækning

845
0
DEL

Der blev i dag trukket lod til kvartfinalerne i Europa League, og specielt en kamp vækker interesse for fodboldelskere. Liverpool og Dortmund krydser klinger, og ifølge Dortmunds træner, Thomas Tuchel, er det en drømmelodtrækning for fodboldelskere.

Det var næsten for godt til at være sandt, da kvartfinalerne i Europa League i dag skulle udtrækkes. Fodboldfans i hele verden kan nemlig se frem til, at Jürgen Klopp, der har en fortid i BVB Dortmund, skal på besøg hos sin gamle klub på Signal Idunna Park.

Hos tyskerne er der stor begejstring for udfaldet af dagens lodtrækning, og man byder Jürgen Klopps retur til Ruhr-distriktet velkommen.

– Nu kommer Jürgen Klopp hjem med Liverpool, og det vil sikkert være noget særligt for ham. Vi var i forvejen sikre på, at vi i sidste ende skulle mødes i denne turnering, og nu ser vi frem til disse to meget attraktive internationale dueller, fortæller Dortmunds direktør, Hans-Joachim Watzke til bvb.de.

Han bakkes op af Klopps arvtager Thomas Tuchel.

– Vi ønsker at måle os mod de bedste, og nu møder vi igen en topmodstander. For alle fodboldfans er det en drømmelodtrækning – for os er det en kæmpe udfordring. Vi får brug for to toppræstationer for at gå videre, og vi ser frem til to kampe på højeste niveau, siger Tuchel til klubbens egen hjemmeside.

Klopp stod i spidsen for Dortmund fra 2008-2015. Her vandt han blandt andet to tyske mesterskaber.

INGEN KOMMENTARER