Med kurs mod nedrykning: Newcastle-profil tjener mere end selveste Neymar

Med kurs mod nedrykning: Newcastle-profil tjener mere end selveste Neymar

1466
0
DEL

Jonjo Shelvey hæver en større lønchek end superstjernen Neymar. Ja, hvor absurd den end lyder, er det altså en afsløring, som med stor sandsynlighed er rigtig.

Engelsk avis skriver, at Newcastles Jonjo Shelvey tjener omtrent 745.000 kr. om ugen, og sammenholder man den løn med Football Leaks’ afsløring af Neymars indtjening i FC Barcelona, hæver englænderen mere end brasilianeren, hvilket må siges at være en smule absurd, når Shelvey har kurs mod Englands næstbedste række, mens Neymar tryllebinder alt og alle og er et uerstattelig medlem af Barcas fronttrio.

Football Leaks afslørede for nylig, at Neymar omregnet til danske kroner tjener 720.000 om ugen, hvilket er 25.000 kr. mindre end Newcastle-spilleren.

Læs også: Medie: Brøndby til stede i Portugal sammen med europæiske topklubber

Det er dog kun grundlønnen, hvor Jonjo Shelvey scorer mere end Neymar, for den brasilianske boldekvilbrist har nemlig en lang række præstationsbetingede bonusser inkluderet i kontrakten.

Derfor er den samlede lønsum noget højere for Barcelona-stjernen, men det rykker dog ikke ved den absurditet, at en spiller, der sammen med holdkammeraterne i Newcastle United har kurs ned mod Championship, tjener mere end selveste Neymar.

Læs også: Elkjær rap i replikken: Derfor er jeg større end Zlatan – hvem er Messi?

INGEN KOMMENTARER