La Liga: Kapstriden om trofæet er genåbnet

La Liga: Kapstriden om trofæet er genåbnet

1530
0
DEL

Barcelona tabte i weekenden for anden gang i træk i Primera Division, hvilket gør, at Atletico Madrid og Real Madrid igen er seriøse kandidater til trofæet. Hvem er favoritter?

Langt hen ad vejen har Barcelona lignet sikre vindere af La Liga i denne sæson. Men med en dårlig stime har de åbnet døren for både Atletico Madrid og Real Madrid, der nu igen er med i jagten på det eftertragtede trofæ.

Barcelona var foran 2-0, da de 20. marts besøgte Villareal. Det gule hjemmehold fik dog noget overraskende vendt kampen, som endte 2-2. Derefter er det blot gået ned ad bakke for FC Barcelona.

Efterfølgende er klubben blevet elimineret fra Champions League af rivalerne fra Atletico Madrid, og det er blevet til to nederlag i den hjemlige liga mod Real Sociedad og Valencia.

Imens har de to madrilenske klubber vundet deres seneste kampe og dermed indhentet de blå og røde catalanere.

Stillingen i den spanske liga ser således ud efter weekendens kampe:

1. Barcelona      33        76

2. Atl. Madrid    33         76

3. Real Madrid   33        75

Hvem er favoritter?

Der er kun fem spillerunder tilbage af turneringen, hvilket giver spørgsmålet om, hvem der nu er favoritter til at løfte trofæet?

Tweetet viser de tre mesterskabskandidaters afsluttende kampprogram. Ud fra programmet er Barcelona stadig favoritter til at vinde La Liga, men det kræver, at de ikke fortsætter den dårlige og skuffende stime.

Atletico Madrid og Real Madrid vil ligge og lure på endnu en fejltagelse fra de catalanske stjerner, for kapstriden om det spanske trofæ er igen åbent.

Læs også: Medie: PSG lurer på topspillere

INGEN KOMMENTARER