Lars Seier kritiserer Brøndbys fans i forsvar af Jan Bech

Lars Seier kritiserer Brøndbys fans i forsvar af Jan Bech

1431
0
DEL

Saxo Bank-ejeren Lars Seier er ude med et forsvar af bestyrelsesformanden Jan Bech Andersen efter nogle kaotiske døgn på Vestegnen.

Efter skandalen, hvor det blev afsløret at Jan Bech havde kritiseret Thomas Frank og Per Rud under dæknavnet “Oscar” på et fansite, har kritikken haglet ned over bestyrelsesformanden. Nu kommer der dog opbakning fra Lars Seier, der på sin Facebook skriver:

– Lad os nu lige slappe af – her er en entusiast, der har brugt et trecifret millionbeløb på sin passion. En mand der – måske naivt – har involveret sig i fansenes verden. Det bedste, der nogensinde kunne ske for Brøndby (og langt mere end de fortjener), skriver Lars Seier om Jan Bech Andersen.

Læs også: Skabere af verdenskendt computerspil åbner op for feature efter Brøndby-skandale

– Så selv om Jan har dummet sig – så er han uden tvivl en del af løsningen, snarere end en del af problemet.

Lars Seier Christensen kritiserer samtidig Brøndbys fans:

– Hvis Brøndby-fans er for dumme til at forstå det – så er det ikke vanvittigt overraskende. Hvis de er kloge, så tilgiver de hurtigt en passioneret mand, der er sidste bastion for at holde deres sørgelige klub i live, skriver Lars Seier.

– Så for første og eneste gang må jeg støtte en Brøndby-leder – fordi jeg kender ham som et ordentligt menneske og en entusiast. Tag jer sammen, tilgiv, sig tak og kom videre, slutter Seier sit indlæg på Facebook.

I går fyrede Brøndby administrerende direktør Søren Vadmand, og samtidig gik Thomas Frank fra posten som træner. I stedet har Jesper Jørgensen overtaget direktørposten, mens Auri Skarbalius skal være midlertidig cheftræner.

INGEN KOMMENTARER