Leicester-profil ny mand i den franske landsholdstrup

Leicester-profil ny mand i den franske landsholdstrup

886
0
DEL

Leicester Citys hårdtarbejdende midtbanemand, N’Golo Kante, er for første gang i karrieren en del af Didier Deschamps 23 mand store trup, der skal spille venskabskampe mod Rusland og Holland. 

Det har i høj grad været Jamie Vardy og Riyad Mahrez, der har stjålet rampelyset i denne sæson, hvor de to offensivprofiler gang på gang har forkælet publikum på King Power Stadium.

En måske lidt overset herre, der til daglig huserer på den defensive midtbane, har dog også stor andel i The Foxes’ sensationssæson. Der er naturligvis tale om N’Golo Kante, der nu er blevet belønnet for sin imponerende sæson på de britiske øer i form af en landsholdsudtagelse til det franske landshold.

Denne udtagelse falder på samme dog som hans kollega på Leicester-midtbanen, Danny Drinkwater, er blevet udtaget til den engelske landsholdstrup.

Kante er kommet ind i landsholdsvarmen på bekostning af Manchester Uniteds Morgan Schneiderlin. Den franske landstræner, Didier Deschamps, vil dog ikke udelukke United-manden fra at komme med til den kommende EM-slutrunde i Frankrig. Han vil blot se Leicester-profilen an, fortæller Deschamps.

– N’Golo Kante præsterer på højeste niveau, fortalte landstræneren og fortsætter:

– Det er ikke fordi, jeg ikke har tiltro til Morgan. Jeg ved, hvad han er i stand til, men inden jeg udtager den endelige trup (til EM 2016, red.), er det vigtigt at N’Golo får lov til at bevise sit værd.

Også en anden Premier League-profil i indeværende sæson, West Hams Dimitri Payet, har gjort sig fortjent til en plads på det franske landshold.

INGEN KOMMENTARER