Ståle Solbakken støtter Brøndby-boss: Jan Bech kan ikke sige undskyld flere gange

Ståle Solbakken støtter Brøndby-boss: Jan Bech kan ikke sige undskyld flere gange

1212
0
DEL

FC København og Brøndby IF møder hinanden i DBU Pokalens semifinale. Det står klart efter, at FCK slog Randers FC ud af turneringen efter ekstra tid. 

Det er en kamp, der får meget omtale, når de to danske storklubber Brøndby og FC København tørner sammen i det såkaldte New Firm-derby.

Især cheftræner Ståle Solbakken ser frem til endnu et lokalderby, når de to hold mødes i semifinalen i DBU Pokalen. Den norske træner er sikker på, at hans trup bliver ekstra motiveret, når et derby ligger og venter rundt om hjørnet.

– Jeg er rigtig glad for, at hele truppen nu har noget at glæde sig til. Hvis vi holder truppen skadesfri, får vi brugt hele truppen, og alle har en kæmpe motivation for at træne, siger Ståle Solbakken.

Der har på det seneste været problemer hos Brøndby efter det såkaldte Oscar-gate. Men Ståle Solbakken bakker dog op om Jan Bech Andersen.

– Hvis du tager Jan Bech, så kan du ikke sige undskyld flere gange. Verden må gå videre. Men de får et meget stærkere hold, når de får de skadede spillere tilbage. Det havde heller ikke spillet nogen rolle, hvilken type hold de stiller med. De kampe bliver, som de bliver. Der bliver gang i den, siger Solbakken til BT.

FC København måtte ud i forlænget spilletid før de besejrede hestene fra Randers, men nogle af de bedste spillemæssige perioder i kampen for hjemmeholdet var, da reserverne var på banen. Det glædede cheftræneren.

– Det var Bashkim Kadriis anden rigtige kamp siden korsbåndsskaden. Det var Toutouhs første kamp fra start siden AIK på træningslejren. Det var Keitas første kamp fra start. Høgli og Remmers første kampe længe. De havde alle gjort det fantastisk til træning, og jeg kan jo ikke klappe dem på skulderen og sige, at det handler om små marginaler, at de ikke spiller – for så ikke at give dem chancen, understreger den norske træner.

Ståle Solbakken var imponeret over reserverne, men efter kampen var han skuffet over nogle af indskifternes præstationer.

– Ja, vi blev jo ikke bedre, da Nicolai, Kusk og Kvist kom ind. Tværtimod, siger FCK-træneren til BT.

Læs også: Den dårligste dommer ved VM 2014 skal dømme United – Liverpool

INGEN KOMMENTARER