Luiz Adriano-interview: Jeg elsker at være i Milan

Luiz Adriano-interview: Jeg elsker at være i Milan

1223
0
DEL

Luiz Adriano fortalte i forbindelse med et længere interview med klubbens TV-kanal, at han er faldet godt til i Milano.

Til spørgsmål om, hvorfor angriberen valgte at satse alt på fodboldkarrieren svarer han:

– En af mine venner elskede at spille fodbold og spurgte om jeg ikke ville med til en træning. Siden har jeg ikke kunne stoppe med at spille!

Læs også: Milan-spiller: Har sommerfugle i maven over at være her

Den 28-årige offensivspiller fremhæver en særlig begivenhed i sin karriere:

– Jeg husker specielt VM for klubhold i 2006 med Internacional. Det var et helt specielt øjeblik for mig og min karriere. Jeg oplevede nogle helt særlige følelser for første gang. Da jeg gik ind på banen, tænkte jeg på at vi skulle op imod mægtige Barcelona med Ronaldinho på holdkortet. Jeg var meget spændt. I det øjeblik sagde træneren at jeg bare skulle gøre mit bedste og så kunne man ikke forvente mere, hvilket fik mig til at slappe mere af.

Den brasilianske angriber fortæller også om sin tid i Ukraine, som han husker som en positiv oplevelse:

– Min oplevelse i Ukraine var fantastisk. Jeg lærte meget om hverdagslivet derovre. Jeg voksede som menneske, og jeg indså hvad jeg egentlig ville opnå. Ukraine, Shakthar og alle mine tidligere holdkammerater vil altid have en særlig plads i mit hjerte. Mircea Lucescu hjalp mig og mine holdkammerater i vores udvikling, og jeg har meget at takke ham for.

Læs også: Nytilkommen Milan-angriber: Jeg skal vænne mig til Serie A

Han husker særligt tilbage på én begivenhed i sin tid i Shaktar:

– UEFA-cuppen i 2009 var en fantastisk oplevelse. Vi spillede en fantastisk turnering og det var en vild følelse at vinde det første europæiske trofæ. I Ukraine havde de ventet i lang tid på en europæisk sejr og vi skrev historie med vores resultat.

Om sit italienske eventyr fortæller Adriano:

– Italien er næste udfordring for mig. Min tidligere træner Lucescu rådede mig til at flytte. Han fortalte mig at Serie A er en god liga med stor konkurrence. Derfor besluttede jeg mig for at tage hertil. Jeg er meget glad i Milan. De har taget varmt i mod mig; klubben, holdkammeraterne og fansene. De er alle meget venlige overfor mig, hvilket jeg vil takke dem for. Jeg kommer godt ud af det med alle og taler især meget med Poli, Bacca og Rodrigo Ely. Sandheden er, at alle har givet mig en meget positiv velkomst – de ønsker mig alle det bedste.

Adriano har også roser til den omdiskuterede træner Mihajlovic:

– Jeg har et fremragende forhold til træneren. Han er en god træner og yder sit bedste indenfor alle områder både på og udenfor banen. Han taler med os, og jeg tror han er den helt rigtige til at lede holdet for tiden.

De fodboldmæssige oplevelser på San Siro står desuden klart for offensivspilleren:

– Mit første mål på San Siro mod Empoli var meget emotionelt. Min far var på stadion og hans tilstedeværelse havde virkelig sat mig op til kampen. Af profiler på holdet vil jeg nævne Bacca, som har fantastiske evner og viser dem i hver eneste kamp. Han scorer mange mål og er en god angriber. I den offensive del har vi nogle suveræne spillere.

Adriano kommer også omkring hans tid udenfor banen:

– Udenfor banen bruger jeg meget tid med familien. Jeg går ud og shopper med min kone eller henter børnene fra skole. Kort sagt lever jeg et ganske ordinært liv. Jeg hører meget musik – mange forskellige genrer, selv når jeg er sammen med mine børn hører vi al slags musik.

Hvad havde du lavet, hvis du ikke var blevet professionel fodboldspiller?

– Hvis jeg ikke var blevet fodboldspiller, ved jeg ikke hvad jeg ville være blevet. Når min karriere slutter, vil jeg bruge en masse tid med min familie, rejse og bruge tid med min kone.

Han afslører desuden, at konen havde en hel del at skulle have sagt i forbindelse med skiftet til Serie A:

– Det var 99 % min kone, der besluttede at vi skulle til Italien. Hun sagde, at dem der spiller i Serie A er de mest talentfulde spillere og jeg kan kun takke hende for at overbevise mig.

Hvordan ser du fremtiden i AC Milan?

– Milan kan vinde Serie A. I Italien er der 6-7 hold der kan vinde titlen. I de andre store ligaer er der kun 2-3, hvilket gør det sjovere at spille i Italien.

Hvem er dit største idol?

– Da jeg voksede op var mine idoler Ronaldo og Romario. Når jeg så dem for landsholdet drømte jeg selv om at spille for Brasilien. Det er en følelse man ikke kan beskrive og en stor ære.

Luiz Adriano har scoret 3 mål i 12 kampe for AC Milan i denne sæson.

INGEN KOMMENTARER