LvG’s hierarkiske opdeling: Unge førsteholdsspillere må ikke omklæde med de erfarne

LvG’s hierarkiske opdeling: Unge førsteholdsspillere må ikke omklæde med de erfarne

1223
0
DEL

Marcus Rashford og de øvrige Manchester United-kometer klæder separat om på klubbens træningsanlæg Carrington. Det skyldes, at de ikke må klæde om med de øvrige førsteholdsspillere. 

Selvom man hedder Marcus Rashford og har bombarderet vigtige mål ind for Manchester Uniteds førstehold, betyder det ikke, at man bare sådan får lov at leve på samme vilkår som de øvrige og mere erfarne spillere.

Marcus Rashford og Guillermo Varela, som begge i øjeblikket er en fast bestanddel af Louis van Gaals startellever, må klæde om sammen med spillere på deres egen alder efter træningerne.

Det gælder også for James Weir, Joe Riley, Donald Love og Regan Poole, der har været inde og snuse til Manchester Uniteds førstehold.

Det engelske medie Sunday People skriver, at det er Louis van Gaals ordning, der tilsikrer, at den hierarkiske opdeling opretholdes.

Manchester United-manageren har ifølge selvsamme medie også indført spiseordninger, hvor de unge spillere skal sidde og spise frokost sammen med folk i deres egen aldersgruppe.

De firkantede rammer er en del af en større filosofi om ikke at give unge spillere alle de privilegier, som de erfarne førsteholdsspillere har. Det fortæller akademichefen Nicky Butt mere om her.

INGEN KOMMENTARER