Målmandstalent: Jeg kan erstatte De Gea

Målmandstalent: Jeg kan erstatte De Gea

1512
0
DEL

Målmandstalentet Joel Pereira føler, at han kan erstatte David De Gea eller Sergio Romero, skulle de blive skadet.

Det unge 19-årige målmandstalent, portugisiske Joel Pereira, fik sin første smagsprøve på førsteholdsfodbold, da han var at finde på bænken under 5-1-sejren mod danske FC Midtjylland, i returopgøret i Europa League.

Årsagen til udtagelsen lå i, at De Gea pådrog en skade inden kampen, hvilket gav plads til Sergio Romero imellem stængerne, og Pereira måtte af den grund tage plads på bænken.

Det er også med god grund, at udtagelsen fandt sted, idet Pereira med sine gode præstationer for Manchester Uniteds U/21-hold er blevet stamspiller på ungdomsholdet.

Men spørger man Pereira, så føler han sig klar til en førsteholdsudtagelse, hvornår det end skulle være.

– Jeg arbejder altid på samme måde, men nu skal jeg være mere fokuseret – mere forberedt, fortæller Joel Pereira til Manchester Evening News, og fortsætter:

– Nu ved jeg, at hvis noget sker med (David, red.) De Gea eller (Sergio, red.) Romero, så kan jeg komme på bænken. Jeg skal altid være klar til at komme i spil (for førsteholdet, red.).

Selvom den unge målmænd ikke fik spilletid i storsejren, så fortryder han intet, og fortæller, at blot det at sidde på bænken, var en oplevelse for ham.

– Det var en fantastisk oplevelse at dele et omklædningsrum med fantastiske spillere, forklarer han, og fortsætter:

– Det er lidt anderledes end at spille for reserverne. Der var 75,000 mennesker på stadion, og selvom jeg var på bænken, tænkte jeg kun på, hvordan det ville føles at spille foran så mange mennesker, afslutter 19-årige Pereira.

Joel Pereira har kontrakt med Manchester United frem til den 30. juni, 2020.

INGEN KOMMENTARER