Marca: Mourinho ikke en del af Uniteds fremtidsplaner

Marca: Mourinho ikke en del af Uniteds fremtidsplaner

901
0
DEL

Hvis man skal tro spanske Marca, har José Mourinhos vej til Manchester Uniteds trænersæde taget en alvorlig drejning. Klubben vil nemlig hellere have Ryan Giggs til at stå i spidsen for mandskabet, hvis ledelsen vel at mærke afskediger Louis van Gaal. 

Det har i længe stået i kortene, at Mourinho skulle overtage det brandvarme trænersæde på Old Trafford. Det virkede blot til at være et spørgsmål om tid, før klubbens nuværende manager, Louis van Gaal, fik sparket.

Hvis hollænderen får sparket, er det dog ikke portugiseren der er tilset til at overtage managerposten i den engelske storklub. United-ejerne, Glazer-familien, ser nemlig gerne, at en af klubbens helt store ikoner overtager rollen som manager i den traditionsrige klub.

Der er naturligvis tale om Ryan Giggs, der tidligere har optrådt som spillende manager for De Røde Djævle.

Ifølge Marca har Glazer-familien allerede taget de første skridt i retning af at forfremme Giggs fra sin nuværende rolle som assistenttræner til at blive manager for de rødblusede fra Manchester.

Hvis dette er tilfældet, stiller det Mourinho i en usikker situation, hvor fremtiden virker uvis.

Den tidligere Chelsea-manager har tidligere på året proklameret sit comeback til trænerverdenen. Hvor han ender, er dog fortsat et mysterium.

INGEN KOMMENTARER