Mark Hughes mener, at Stoke kunne drage fordel af Mou-karantæne

Mark Hughes mener, at Stoke kunne drage fordel af Mou-karantæne

825
0
DEL

Mark Hughes håber på, at Stoke kan drage fordel af Jose Mourinhos fravær, når Chelsea gæster Britannia Stadium denne lørdag.

Mourinho vil ikke være at finde på Chelseas trænerbænk lørdag mod Stoke, da han udsteder den ene dags karantæne, han har fået efter at være blevet udvist i halvlegen i kampen mod West Ham i sidste måned.

The Blues-manageren har allerede befundet sig i disciplinærudvalgets skrammekrog én gang i denne sæson, hvorledes han fredag derfor accepterede sin straf i stedet for at appellere den.

Dette betyder, at han ikke må være tilstede på Britannia Stadium og overvære kampen – en usædvanlig situation Stoke-manager Mark Hughes indrømmer kunne være en fordel for begge parter.

– Jose har haft masser af disse sager i år, og måske er han en lille smule træt af at prøve diskutere sin sag, udtaler Hughes til flere engelske medier.

– Jeg er ikke helt sikker på de fulde detaljer angående, hvorfor han fik karantæne, men det kan naturligvis meget vel have en negativ effekt på holdet, eller det kan have en positiv. Det er svært for os at afgøre, om det er en god eller dårlig ting.

– Man skulle tro, at hans fravær ved halvleg eller lige før kampen ville tage noget væk. Men det er altid rart at se Jose i den modsatte trænerboks, og jeg ved, at vores tilhængere elsker at se modstandernes managers, og det får dem i gang.   

INGEN KOMMENTARER