Tidligere Bendtner-træner: Nicklas gad kun løbe efter junk og cola

Tidligere Bendtner-træner: Nicklas gad kun løbe efter junk og cola

1026
0
DEL

 

Der er otte dage til, at Danmark og ‘Lord’ Bendtner spiller den første af to meget vigtige playoff-kampe mod Sverige i bestræbelserne om at komme med til EM 2016 – netop kælenavnet ‘Lord’ er måske meget passende, ifølge en tidligere træner til Bendtner. 

Danmark skal om otte dage til Stokholm, hvor de skal forsøge at få et godt resultat med hjem til Danmark med henblik på det afgørende returopgør den 21 november for et fyldt Parken.

Én af dem vi skal sætte vores lid til, det er Nicklas Bendtner, aka Lord Bendtner, og det verdensberømte øgenavn til den danske angriber er måske meget passende, hvis man spørger en tidligere træner til Bendtner, Johnnie Larsen.

Jeg kan huske en vintertræning. Vi skulle spille på kunstgræs, men det sneede for meget. Jeg sagde, at spillerne i stedet skulle løbe ud til en sø, hvor der er en løberute på fem kilometer. Jeg bad alle spillerne give alt, og efter 20 minutter kom de tilbage. Sidst af alle var Nicklas, siger Larsen til Expressen.

Nogle dage senere sneede det atter en gang. Larsen bad endnu engang spillerne sprinte en tur rundt om søen, hvorefter han tog en snak med Nicklas.

– Hvis du vinder i dag, så får du en fransk hotdog og en Coca-cola, sagde jeg til ham. Han vandt og slog klubrekorden, der lød på 17 minutter.  

INGEN KOMMENTARER