Markant færre Brøndby-fans kan få derby-billetter i Parken

Markant færre Brøndby-fans kan få derby-billetter i Parken

1891
0
DEL

Når Brøndby IF gæster Telia Parken i næste måned, bliver det med markant færre fans end vanligt. 1.500 billetter skæres fra, og derfor vil der kun være plads til knap 2.000 blågule tilhængere. 

I næste måned skal sæsonens sidste arvefjendeopgør mellem F.C. København og Brøndby IF stå, og derbyet er det i Danmark, der når tættest på international klasse, hvad angår stemningskulisse.

Begge fangrupperinger har de senere år disket op med veludførte tifoer til en lydkulisse, der ikke fås bedre og mere øresønderrivende inden for landets grænser.

Derbyet den 17. april bliver dog anderledes i den forstand, at der vil dukke 1.500 færre Brøndby-tilhængere op i Parken for at støtte deres blågule helte.

Læs også: F.C. København skal redde Parken-regnskab med sportslig succes

Det skyldes, at selskabet bag F.C. København, Parken Sport & Entertainment har valgt at lukke knap halvdelen af udebaneafsnittet, hvilket ærgrer Brøndby.

– De 1.500 færre billetter skyldes, at FC København har valgt at lukke knap halvdelen af D-tribunen for tilskuere, og den del vil dermed stå tomt, skriver Brøndby på klubbens hjemmeside.

Læs også: Brøndby-talent udtaget til U-landshold

– Vi må acceptere beslutningen, men på vegne af de mange Brøndby-fans, der nu må blive væk, er vi meget ærgerlige.

Det første derby i sæsonen sluttede 1-0 til Brøndby IF, mens andet arvefjendeopgør endte ud i en nulløsning.

Læs også: Sportsdirektør afslører: Masser henvendelser på Brøndby-job fra toptrænere

INGEN KOMMENTARER