Sportsdirektør afslører: Masser henvendelser på Brøndby-job fra toptrænere

Sportsdirektør afslører: Masser henvendelser på Brøndby-job fra toptrænere

2289
0
DEL

Brøndbys sportsdirektør afslører, at der er stor rift om det trænersæde, som til sommer står ledigt på den københavnske vestegn. Blandt ansøgerne finder man flere udlændinge, der har trænet på højeste niveau.

Auri Skarbalius er som bekendt kun en midlertidig løsning på trænerposten i Brøndby, og derfor er jagten sat ind på at finde den rette kandidat, der kan tage over efter sæsonen.

Der er allerede nok at forholde sig til som sportsdirektør i Brøndby, for ansøgningerne vælter ind.

Læs også: Bekræftet: Liverpool-boss stopper

– Jeg vil tro, jeg lige nu sidder med 30 uopfordrede henvendelser. På trods af den uro, der har været her i Brøndby kan jeg konstatere, at Brøndby er en attraktiv klub, siger Troels Bech til Ekstra Bladet, inden han taler om den trænerprofil, Brøndby efterspørger:

– Når jeg ser på henvendelserne, handler det primært om, at profilen skal passe til os. Det er nødvendigvis ikke det største trænernavn, vi skal have i Brøndby. Vi skal have den rigtige profil, forklarer sportsdirektøren.

Læs også: F.C. København skal redde Parken-regnskab med sportslig succes

Troels Bech afslører, at der i feltet af ansøgere er flere udenlandske trænere, der har arbejdet med fodbolden på højeste niveau.

– Der er tale om trænere, der har været på højeste niveau i Spanien, Belgien, England, Norge, Sverige, Grækenland, Skotland og Ungarn. Der er tale om flere tidligere landstrænere og en del, der har vundet mesterskaber i de nationale ligaer, siger Troels Bech.

Læs også: Brøndby-talent udtaget til U-landshold

INGEN KOMMENTARER