Martinez forstår fansenes skuffelse: Vi vil vinde sølvtøj

Martinez forstår fansenes skuffelse: Vi vil vinde sølvtøj

1201
0
DEL

Evertons manager Roberto Martinez forstår udmærket den skuffelse, der har forplantet sig i klubbens fankredse. Spanieren vil ikke forsøge at komme med bortforklaringer og undskyldninger, for det ligger ikke til ham som person. 

Det har været en relativt middelmådig sæson for Everton, som har præsteret som dag og nat. Eneste reelle lyspunkt, som har formået at præstere kontinuerligt, er målmageren Romelu Lukaku, og derfor har der – ikke overraskende – været kritiske røster i klubbens fankredse.

Manager Roberto Martinez er udmærket klar over, at det handler om sejre, og det er han parat til at levere.

– Det skal jeg vise. Jeg er ikke en person, der kommer med undskyldninger, forklarer Roberto Martinez ifølge Goal.

– Jeg er meget, meget bevidst omkring, hvad det kræver at være Everton-manager. Jeg er den første til at omfavne forventninger, forsikrer spanieren.

– Jeg er ikke tilfreds med bare at være i en fodboldklub, der forsøger at gøre lige præcis nok. Vi vil vinde sølvtøj, forklarer Martinez.

Blot fire ud af de seneste 17 kampe har Roberto Martinez ledt sit hold til sejr, og derfor forstår han udmærket de kritiske røster, der har været blandt fansene.

– Jeg forventer, at der vil være spørgsmålstegn og skuffelse, når vi ikke vinder fodboldkampe, siger Martinez og fortsætter:

– Vi er nødt til at se overgangen samt den måde, vi har tilpasset os sæson efter sæson.

– Men jeg behøver ikke at komme med en bortforklaring. Jeg har brug for at vinde fodboldkampe for at få fansene til at forstå, at det er vejen frem, understreger Everton-manageren til slut.

Roberto Martinez tog over i Everton i sommeren 2013, da David Moyes blev udpeget som Sir Alex Fergusons arvetager i Manchester United.

INGEN KOMMENTARER