Medie: Barça nået til enighed med PSG-komet

Medie: Barça nået til enighed med PSG-komet

2091
0
DEL

FC Barcelona er efter sigende nået til enighed med den unge forsvarskomet Marquinhos angående en kontrakt. Den catalanske storklub er dog fortsat i forhandlinger med Paris Saint-Germain, og de synes at trække ud.

Normalvis er proceduren i en spillerhandel, at man først forhandler med den ejende klub, og når de to klubber er nået til enighed, kan man så gå videre til de personlige vilkår med spilleren.

Omvendt forholder det sig tilsyneladende for FC Barcelona i dette tilfælde, hvor de allerede er blevet enige med brasilianske Marquinhos om de detaljerede kontraktforhold. Det skriver det engelske medie Goal.

Marquinhos har angiveligt accepteret en kontrakt, der vil give ham en årsløn på 4,5 millioner euro. Brasilianeren vil endvidere få tre millioner euro i sign-on fee. Det ligger efter sigende fast, efter at spilleren og hans repræsentanter mødtes med ledende Barcelona-folk i Madrid for at diskutere en potentiel fremtid.

Læs også: Agent for svensk megatalent bekræfter: Der er interesse fra en dansk klub

Til gengæld mangler man at blive enige med Paris Saint-Germain, som ejer Marquinhos, og de franske mestre ser ikke ud til at ville give sig.

Goal skriver, at FC Barcelona har lagt 45 millioner euro på bordet, at catalanerne er villige til at smide 5 millioner euro yderligere oven i det allerede forelagte tilbud.

Selvsamme medie erfarer dog, at PSG ikke ønsker at sælge og derfor vil gøre alt for at afværge interessen for deres unge forsvarskomet.

Læs også: Zlatan vil lave film om ham selv i ægte Rambo-stil: Der er samtaler i gang

Marquinhos’ repræsentanter menes dog at være opsatte på at få den lovende midtstopper væk fra Frankrig.

21-årige Marquinhos er ofte blevet sammenlignet med landsmanden Thiago Silva, som også fungerer som en slags mentor for ham i Paris Saint-Germain.

Læs også: Tysk avis: Manchester United jagter Wolfsburg-stopper

INGEN KOMMENTARER