Medie: Brøndby vil have Jonas Borring – sportsdirektøren mødtes med ham

Medie: Brøndby vil have Jonas Borring – sportsdirektøren mødtes med ham

1669
0
DEL

Jonas Borring er i Brøndbys søgelys. Det erfarer TV3 Sport, mens et andet dansk medie skriver, at de blågules sportsdirektør Troels Bech mødtes med offensivspilleren for at diskutere en fælles fremtid. 

31-årige Jonas Borring har altid været kendt som en ganske habil kantspiller med tekniske og fysiske spidskompetencer, men aldrig før har der været skrevet så meget om den nu tidligere Randers-profil, som da det kom frem, at klubkammeraten og anføreren Christian Keller havde stjålet hans kone.

Den kronjyske fodboldklub foretog sig intet til at starte med i håb om, at tingene ville gå i orden, men da det tegnede sig umuligt, at Borring og Keller ville komme på talefod igen, måtte Randers-ledelsen foretage sig noget.

Jonas Borring fik sin kontrakt ophævet og går nu klubløs rundt. Det kan han dog vise sig ikke at gøre meget længere snart.

Således skulle Brøndby IF være aldeles lune på den rutinerede offensivspiller. Det skriver TV3 Sport.

Læs også: Agent bekræfter: Manchester City-stjerne skal væk til sommer

Tipsbladet erfarer, at Brøndbys sportsdirektør Troels Bech var mødtes med Jonas Borring i sidste uge til et hemmeligt møde for at diskutere en fælles fremtid.

Troels Bech og Jonas Borring kender hinanden særdeles godt, eftersom at det var Bech, der i OB-dagene gav den dengang purunge Jonas Borring debut.

Ingen af parterne har ønsket at udtale sig om de påståede rygter.

Læs også: Taktisk analyse: FC Barcelona – Real Madrid

INGEN KOMMENTARER