Medie: Brøndby klar til at smide større millionbeløb efter 17-årig serber

Medie: Brøndby klar til at smide større millionbeløb efter 17-årig serber

2209
0
DEL

Ifølge et serbisk medie er Brøndby IF interesseret i at hente den blot 17-årige serber Vanja Vucicevic, der gør sig på angrebspositionen. 

Transfervinduet er åbent, og klubberne kan endelig begynde at handle med hinanden igen, og med tanke på Brøndbys ambitiøse målsætninger kan man let forestille sig, at de blå-gule fra den københavnske vestegn vil opruste sig efter en lunken efterårssæson, som ikke har budt på ret mange opløftende oplevelser rent offensivt.

Ifølge det serbiske medie Sportske er Brøndby IF meget interesseret i den blot 17-årige angriber Vanja Vucicevic. Tilsyneladende skulle de være så interesseret, at de er villige til at punge op med hele 7,5 millioner kroner.

Læs også: Profileret sportskommentator beklager fejlagtig påstand om tifo-finansiering

Vanja Vucicevic tørner ud hjemme i Serbien for topholdet FK Cukaricki, men den talentfulde angriber har endnu sin førsteholdsdebut til gode.

Læs også: Analyse: Svag offensiv udslagsgivende i jævnt Brøndby-efterår

Til gengæld imponerer han stærkt i ungdomsrækkerne og har i dette efterår nettet 16 gange og leveret otte assists.

FK Cukaricki skulle efter sigende være meget interesseret i at skyde unge Vucicevic afsted nu, da deres papirer på ham udløber til sommer.

Det serbiske medie erfarer endvidere, at hollandske Heerenveen også er lune på den 17-årige angriber, men at Brøndby IF skulle være den største bejler til hans underskrift.

INGEN KOMMENTARER