Agentfirma afslører: Så mange millioner får Mourinho, hvis han ikke får United-job

Agentfirma afslører: Så mange millioner får Mourinho, hvis han ikke får United-job

1631
0
DEL

José Mourinho har lavet en forhåndskontrakt med Manchester United. Kontrakten indebærer et klækkeligt beløb, selv hvis portugiseren ikke får jobbet. Det skriver spanske El Pais, som citerer Mourinhos eget agentfirma.

Louis van Gaal er efter alt at dømme færdig i Manchester United, når sæsonen er omme. Hvem der skal overtage managersædet på Old Trafford er til gengæld temmelig usikkert.

Der er blevet skudt med spredehagl efter potentielle emner, men feltet af kandidater er efterhånden godt indsnævret. 

José Mourinho er et af de navne, der ikke vil dø på rygtebørsen, og ifølge det velinformerede spanske medie El Pais har Manchester United allerede en forhåndskontrakt med portugiseren.

Læs også: Real Madrid kan ødelægge Tottenhams store transferplan

Mourinho er jævnfør kontrakten sikret 19,2 millioner euro, hvis han ikke får jobbet. Det citeres portugiserens agentfirma Gestifute for i den spanske avis.

Ved Mourinho ikke, om han bliver den næste Manchester United-manager inden den 1. maj, står De Røde Djævle til at skulle betale 6,4 millioner euro – også selvom det skulle vise sig, at den tidligere Chelsea-manager får den ærefulde post på Old Trafford.

Læs også: Avis: Juventus klar til at snuppe Liverpool-angriber

Hvis forhandlingerne og beslutningsprocessen trækkes i langdrag, og José Mourinho stadig intet har hørt inden d. 1. juni, så får han yderligere 12,8 millioner euro.

Samlet set løber det op i 19,2 millioner euro, som svarer til 143 millioner kroner, og dette beløb skal også betales, hvis Mourinho meddeles, at han ikke får jobbet.

Læs også: City-profil erkender: Guardiola-snakken har kostet vores fokus

INGEN KOMMENTARER