Coman: “Jeg vil være i Bayern for altid”

Coman: “Jeg vil være i Bayern for altid”

1621
0
DEL

Kingsley Coman, der er udlejet til Bayern fra Juventus, vil ikke tilbage til sin moderklub.

19-årige Kingsley Coman er, med tiden, kun blevet et større navn inden for fodbolden. Her han blandt andet været en figur hos franske Paris Saint-Germain, italienske Juventus og er nu udlejet til FC Bayern München.

Her har spilleren vist så gode takter, at han er faldet ind i førsteholdet uden problemer, og flere begynder derfor allerede at tvivle på hvad hans fremtid indebærer – vender han tilbage til Juventus, eller er han tilfreds med sin tilværelse i det tyske?

– Spillere med succesfulde karrierer er oftest dem, der ikke skifter mellem for mange klubber, forklarer Coman til Telefoot, og fortsætter:

– Jeg er allerede i en af de tre bedste klubber i verden (Bayern, red.), så jeg ville overhovedet ikke have noget imod at blive i Bayern for resten af min fodboldkarriere.

På det seneste, vil Coman nok, i det italienske, blive husket for sit mål mod moderklubben Juventus, i UEFA Champions League-opgøret mellem Bayern München og Juventus.

Her modtog han bolden fra højre side, og tog et løb ind mod midten, hvorefter han, med sin sublime teknik, lod bolden skrue ind i det lange hjørne. På trods af at have sparet med jubelscenen på banen, skjuler han ikke glæden over sejren, udenfor banen.

– Sejren over Juventus er nok det bedste, der nogensinde er hændt for mig i min professionelle karriere som fodboldspiller. Det var den bedste kamp, jeg nogensinde har deltaget i, forklarer en glad Coman, og roser derefter Bayern Mûnchen-cheftræneren, Pep Guardiola:

– Pep Guardiola sagde, at jeg skulle give alt, jeg havde i mig, og forsøge at skabe noget på egen hånd også, da han satte mig på banen. Jeg føler, at Guardiola er den bedste træner i verden, taktisk set. Jeg kan kun takke ham for alt, han hidtil har gjort for mig.

Kingsley Comans lejekontrakt med Bayern udløber i sommeren 2017, og indeholder en købsklausul, når lejeperioden er overstået.

INGEN KOMMENTARER