Journalist: United med i kapløb om Real Madrid-stjerne

Journalist: United med i kapløb om Real Madrid-stjerne

824
0
DEL

Manchester United er angiveligt den seneste bejler, der vil forsørge at sikre sig James Rodriguez’ underskrift, som ligarivalerne fra Arsenal og Chelsea ligeledes meldes interesseret i. 

Den 24-årige colombianer ankom til den spanske hovedstad oven på et imponerende VM i Brasilien, hvor den 24-årige offensivspiller blev turneringens topscorer med seks mål.

Det er dog blevet småt med spilletid i colombianerens anden sæson for kongeklubben, hvor skader har holdt ham ude på sidelinjen i store dele af sæsonen.

Det menes også at forholdet til klubbens træner, Rafael Benitez, er anstrengt, hvilket har fået James til at overveje sine muligheder i det spanske. Som det ser ud lige nu, virker det dog ikke til at Benitez er Real Madrd-træner næste sæson, hvilket taler for, at den venstrebenede offensivspiller bliver hos Los Blancos.

En anden ting, der taler for, at Real Madrids nummer 10 bliver i klubben er hans kontrakt. Han underskrev nemlig en seksårig kontrakt i 2014, og der skal således en stor sum penge for at løsrive ham fra sin lukrative kontrakt.

Hvorom alting meldes The Red Devils interesseret i den colombianske landsholdsspiller. Dette afslørede journalist Jose Luis Sanchez i et spansk talkshow ved navn El Chiringuito i tirsdags.

Manchester-klubben har tidligere været på rov i Madrid, hvor de i 2014 hentede Angel Di Maria til Old Trafford for et astronomisk beløb på omkring 600 mio. kroner.

INGEN KOMMENTARER