– Leicester kan blive et top fire hold

– Leicester kan blive et top fire hold

682
0
DEL

Selvtilliden fejler bestemt ikke noget hos Leicesters engelske midtbanemand, Andy King, der mener, at The Foxes kan cementere sig i top fire i Premier League. 

Der er vist ingen tvivl om, at Claudio Ranieris Leicester-mandskab er denne sæsons helt store overraskelse, der i skrivende stund indtager ligaens førsteplads med to point ned til Arsenal på andenpladsen.

Med så stor en succesoplevelse styrkes troen på egne evner naturligvis, og Andy King mener, at hans mandskab har en reel mulighed for at blive en fast del af top fire. King indrømmer dog i samme ombæring, at det nok bliver for stor en mundfuld at skulle tage Premier League-titlen med hjem til King Power Stadium.

– Det er nogle store år. At spille med om Premier League-titlen er selvsagt en stor opgave, men jeg kan ikke se hvorfor, vi ikke skulle ende i top fire, seks eller top otte til at starte med, og derefter bygge på, fortalte den 27-årige midtbanespiller og tilføjer:

– Det er ejernes vision. Det var deres plan, da de overtog klubben. Ranieri er en erfaren manager, som har trænet i Europa, og han gør et virkelig godt stykke arbejde her, lyder de rosende ord til den italienske manager.

King er endvidere overbevist om, at Leicester-truppen har det, der skal til for at blive i toppen af ligaen. Også når sæsonen går på hæld i maj måned.

– Da kampene blev offentliggjort i starten af sæsonen, regnede vi med, at december ville blive en rigtig svær periode, hvis vi ikke fik en god start.

– Vi tabte derefter til Arsenal, og folk tænkte, “Er det det? Er de færdige for nu?”, og vi er kommet tilbage.

– Nu er vi ubesejret i 10 kampe igen, så vi har ukueligheden samt en stor trup med store kvaliteter, der kan bruges, når det er nødvendigt, lyder de afsluttende ord fra Andy King.

Ranieris tropper møder i næste spillerunde Liverpool på udebane, hvor de med en sejr stadig kan holde liv i mesterskabsdrømmen.

INGEN KOMMENTARER