Wenger: Respektløs behandling af van Gaal

Wenger: Respektløs behandling af van Gaal

544
0
DEL

Der har i den seneste tid floreret mange rygter om, hvorvidt den hollandske Manchester United-manager snart er fortid i klubben. Rygter som disse burde Manchester United have manet til jorden. Dette er som bekendt ikke sket, og det er respektløst, mener Arsenal-manager Arsene Wenger. 

0 sejre i de seneste seks kampe og Champions League-exit fra gruppespillet. Dette er sandheden, som United-tilhængere over hele verden står overfor.

Disse manglende resultater gør ondt på selvforståelsen for så stor og traditionsrig klub som Manchester United, og det har traditionen tro ført til massive fyringsrygter på Old Trafford.

The Red Devils har tabt deres to seneste kampe mod oprykkere, hvilket placerer dem på ligaens femteplads med ni point op til førstepladsen, som Leicester indtager.

Læs også: Rygte: Mourinho vil have fat i Galatasaray-stjerne, hvis han bliver United-manager

José Mourinho er storfavorit til at overtage van Gaals stilling, hvis den vel at mærke bliver ledig. Portugiserens agent har dog været ude at slå fast, at der ikke har været nogen officiel kontakt mellem Mourinho og Manchester United.

Netop spekulationer som disse er den rivaliserende Arsenal-manager, Arsene Wenger, ikke stor tilhænger af. Dette afslørede han, da han blev spurgt ind til om, hvorvidt han kunne se Mourinho afløse van Gaal på Old Trafford.

– Jeg ønsker ikke at være del af en verden af spekulationer, fortalte den 66-årige franskmand og fortsætter:

– Personligt har jeg kæmpe respekt for Louis van Gaal, og jeg synes, at det, der i foregår i øjeblikket, er respektløst.

– Denne fyr har arbejdet med fodbold i over 30 år, og har leveret et fantastisk stykke arbejde. Jeg synes, at det, der foregår i øjeblikket, er en smule respektløst, lyder de ærlige ord fra Wenger hvis mandskab i øjeblikket indtager ligaens andenplads.

INGEN KOMMENTARER