Memphis vraget af den hollandske landstræner

Memphis vraget af den hollandske landstræner

797
0
DEL

Manchester Uniteds Memphis Depay er ikke en del af den hollandske landsholdstrup, der tørner sammen med Wales og Tyskland senere denne måned. 

Det 21-årige talent startede denne sæson med fyr og flamme, da han imponerede i sin Premier League-debut mod Tottenham. Efterfølgende scorede den nytilkomne hollænder også to gange hjemme mod Club Brügge i en kvalifikationskamp til Champions League.

Siden da er det gået støt ned af bakke for den tidligere PSV Eindhoven-spiller, der forleden i et interview til de Telegraaf udtrykte sin utilfredshed over den nuværende situation i det nordengelske.

Hollands landstræner Danny Blind fortæller i et interview til Voetbal International, at Memphis stadig har en fremtid hos det hollandske landshold, men lige nu er der andre problemer, som den unge spiller skal tage sig af.

– I topfodbold bliver du også nødt til at arbejde som et hold. Det gør han (Memphis, red.) ikke altid, fortæller den 54-årige landsholdstræner.

Manchester United møder i denne uges udgave af Champions League CSKA Moskva, hvor Memphis kan få mulighed for at bevise sit værd, selvom en startplads langt fra er en selvfølge.

INGEN KOMMENTARER