Agent: Ibrahimovic til Milan usandsynligt

Agent: Ibrahimovic til Milan usandsynligt

913
0
DEL

Ifølge den svenske superstjernes agent Mino Raiola er et skifte tilbage til AC Milan ikke en mulighed. Dog holder den hollandske agent døren en smule på klem for de håbefulde Milan-tilhængere. 

Da Zlatan Ibrahimovic i sommeren 2012 forlod italienske AC Milan til fordel for franske PSG, var mange Milan-fans stærkt utilfredse med denne beslutning.

Lige siden den dag har de mange sort/røde fans håbet på, at den svenske angriber ville vende tilbage til San Siro en skønne dag. Hvis man skal tro svenskerens agent, skal de milanesiske fans dog ikke gøre sig de store forhåbninger.

– Hans (Zlatan Ibrahimovic’, red.) kontrakt udløber til sommer, konstaterer Raiola overfor Gr Parlamento og fortsætter:

– Vi vil beslutte os, om han (Zlatan Ibrahimovic, red.) skal forlænge med PSG, eller om han skal et andet sted hen. Milan? Jeg tror ikke, at Zlatan kommer tilbage til Milan, men det er tidligt at snakke om transfermarkedet, afslutter Raiola.

Den svenske landsholdsstjerne indrømmede denne sommer, at Milan var ‘desperate’ efter at sikre sig hans underskrift, og som bekendt valgte den store angriber at blive på Parc des Princes.

Zlatan nåede i sine to år på San Siro at nette 52 gange i 78 kampe.

INGEN KOMMENTARER