Messi udelukker andre europæiske klubber

Messi udelukker andre europæiske klubber

646
0
DEL

Der er dårligt nyt for de Manchester City-fans, der går og drømmer om, at Guardiola og Messi bliver genforenet i den blå del af Manchester til sommer. Argentineren afviser ifølge France Football at skifte til en anden europæisk klub.

Rygterne om at Messi skulle forlade Barcelona blussede pludselig op igen, da Pep Guardiola offentliggjorde, at han sigter mod at skifte Bundesligaen ud med Premier League. Manchester City er blevet nævnt som de mest interesserede, og en genforening mellem de to ikoner kom atter på tale.

Selvom Messi og Guardiola i årene 2008-2012 vandt 14 trofæer sammen, dementerer verdens bedste fodboldspiller nu spekulationerne.

– Jeg har altid sagt, at Barcelona er mit hjem, og at jeg vil slutte min karriere her. Altså min europæiske karriere, siger Messi til France Football.

Læs også: Liverpool vil hente Barca-keeper

Messi understreger, at Barcelona er i hans hjerte, men at han stadig har et ønske om at vende hjem til Argentina.

– Jeg kunne aldrig spille andre steder i Europa. Der er kun Barcelona, men jeg ville gerne spille i Argentina en dag, for jeg var meget lille, da jeg rejste derfra. Alting kan ske i fodbold, men en ting er sikkert, jeg vil blive i Barcelona, fortæller Lionel Messi.

Messi har været i Barcelona siden han var 13.

Læs også: Ronaldo: Messi skylder mig

INGEN KOMMENTARER