Strudal: Angriberne ser skarpe ud

Strudal: Angriberne ser skarpe ud

1068
0
DEL

Brøndbys IFs angrebstræner, Mark Strudal, melder om stor disciplin hos brødbys offensive spillere, der er vendt tilbage fra ferie i god form.

Klubber frygter altid hvilken stand spillerne kommer tilbage på træningsbanen i, efter de har været på ferie, men på Vestegnen er man meget tilfredse med klubbens offensive spillere.

Det fortæller Mark Strudal, der har ansvaret for at få Brøndbys offensiv til at udfolde sig, til klubbens egen hjemmeside i dag, hvor han indleder med klubbens finske landsholdsangriber, Teemu Pukki.

– Vi har fået et rigtig fint tegn fra spillerne på den måde, de præsenterer sig efter ferien – specielt også for angriberne, hvor vi har noteret os, at Pukki er tilbage fra ferie i en bedre form, end han nogensinde har været før. Hans fedtprocent er et godt stykke under vores krav, så det er topklasse. Det er en dejlig modenhed fra ham, at han tager det alvorligt og ved, vi har et vigtigt forår foran os, fortæller Strudal til brondby.com og fortsætter med ‘Greko’:

– Greko ser også rigtig god ud. Han er løbestærk og har vist rigtig gode resultater blandt andet i VO2 max-testen og de andre tests, så det ser rigtig fornuftigt ud, siger en rosende Mark Strudal.

Lejesvenden Ronnie Schwartz har ikke haft det halve år, han håbede på. Strudal ser gerne at Schwartz hæver sin scoringsfrekvens og lægger ikke skjul på, at han glæder sig til at se den hårdtsparkende angriber i aktion.

– Jeg vil gerne have, at Ronnie hæver sin scoringsfrekvens en smule. Han har ligget til det og har gjort mange ting rigtigt. Han har rykket sig sindssyg meget i selve angrebsdelen af træningen, indleder Strudal om spydspidsen og fortsætter:

– Han er bevidst omkring tingene, og det ligger og lurer lige om hjørnet. Foråret er sindssygt vigtigt for ham. Han skal igennem hele opstartsfasen uden problemer, så han er topklar til foråret. Så skal der nok komme nogle ekstra procenter fra ham, afslutter Brøndbys angrebstræner.

Brøndby tager den 29. januar på træningslejr i Portugal.

INGEN KOMMENTARER