Mihajlovic slår fast: Jeg forlader ikke Milan

Mihajlovic slår fast: Jeg forlader ikke Milan

790
0
DEL

AC Milans serbiske træner, Sinisa Mihajlovic, tager afstand fra de rygter, der har sendt ham væk fra San Siro. Den 47-årige cheftræner har således ikke andet end smil tilovers for spekulationer igangsat af Sky Italia.

Det kom som noget af en overraskelse, da Sky Italia-journalist, Alessandro Alciato, kunne meddele, at Sinisa Mihajlovic har bestemt sig for at forlade trænerposten i det milanesiske, når sæsonen slutter. Årsagen hertil skulle være Silvio Berlusconi, der efter sigende blander sig for meget i Mihajlovic’ måde at gøre tingene på.

Dette satte lynhurtigt spekulationer i gang om, hvem der eventuelt skulle overtage trænersædet i den rød/sorte del af Milano. I denne sammenhæng blev tidligere Milan-spiller og nuværende Bologna-træner, Roberto Donadoni, samt Sassouolos Eusebio Di Francesco nævnt som mulige afløsere. Disse rygter tog til i styrke, eftersom AC Milan ikke var ude at afvise disse spekulationer i en officiel pressemeddelelse. Nu har Mihajlovic taget sagen i egen hånd.

– Jeg siger det bare, som det er. Jeg vil ikke give opmærksomhed til dem, der har sagt disse ting, men jeg vil gerne slå fast, at jeg ikke har talt med nogen Coverciano i går, fortalte den tidligere Sampdoria-træner grinende til Milan Channel og tilføjer:

– Jeg har en kontrakt med Milan, og jeg er fokuseret på at bygge videre på det fundament, der skal give Milan fremtidig succes. Jeg er ked af, at der kun skulle et nederlag til, at alle disse sædvanlige spekulationer blev sat i gang. Det er grundløse rygter. Jeg er fokuseret på den næste kamp.

Milan og Mihajlovic møder i næste spillerunde Chievo, hvor en sejr er påkrævet, hvis de vil gøre sige forhåbninger om europæisk fodbold i næste sæson. Milaneserne indtager i skrivende stund Serie As sjetteplads med fire point op til bysbørnene fra Inter på femtepladsen, der giver adgang til Europa League. Mihajlovic’ mandskab har dog også en anden mulighed for at spille sig i Europa League. Dette kræver dog en finalesejr mod Juventus i Coppa Italia.

INGEN KOMMENTARER