AC Milan lurer på Southampton angriber

AC Milan lurer på Southampton angriber

1126
0
DEL

Angriberen lider formentlig af hjemve, og ønsker at vende tilbage til Italien. Med sin måltørke siden november, kunne Graziano Pelle være åben for et skifte tilbage til Serie A.

Efter blot hans anden sæson i Premier League, overvejer Pelle at forlade Southampton til fordel for AC Milan.

En frodig start på livet på sydkysten i Southampton for italieneren , er nu præget af hjemve og måltørke. Pelle nettede 12 gange for Southampton i 2014/15 sæsonen, og hjalp holdet med at kvalificere sig til Europa.

Dog har angriberen i denne sæson oplevet en del modgang med blot 6 scoringer i 23 forestillinger. En statistik, som ifølge Daily Star har fået ham til at overveje et skifte til AC Milan, som for nyligt har meldt sin interesse i ham.

En plads i truppen vil formentlig være tilgængelig for Pelle, eftersom det ikke er forventet, at Milan tilknytter sig den Liverpool-ejede angriber, Mario Balotelli, på permanent basis, som i øjeblikket er udlejet til Milan.

Den 30-årige angriber vil formentlig kunne hentes til billige penge til sommer, da han blot har et år tilbage af sin kontrakt. Også Lazio, Napoli samt Fiorentina er blandt klubberne, som er interesserede i Pelles underskrift.

Pelle har tidligere repræsenteret klubber i Serie A som Parma og Sampdoria.

INGEN KOMMENTARER