Nani: Ronaldinho er den bedste spiller i historien

Nani: Ronaldinho er den bedste spiller i historien

1198
0
DEL

Med spillere som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Maradona, har Nani dog en anden favorit.

Mens den yngre generation uden tvivl vil nævne Messi eller Ronaldo, kan de lidt ældre henvise tilbage til Pele eller Diego Maradona.

Men hvis du havde spillet med en af disse spillere både på hold- og klubplan, havde du så ikke nævnt ham som den bedste spiller nogensinde? Ikke Nani.

Nani og Ronaldo har spillet sammen på det portugisiske landshold samt i Manchester United, men det forhindrer dog ikke Nani i, at komme med sin ærlige mening. Han mener nemlig, at Ronaldinho er den bedste spiller i historien.

– Den bedste spiller i historien? Ronaldinho, sagde Nani. Fordi, da han var på sit bedste, kunne ingen sammenlignes med ham.

– Han havde også altid et smil på læben. Han havde teknik, scorede fantastiske mål og satte magi i spillet.

Mens Nani ikke syntes, at Ronaldo er den bedste spiller, han nogensinde har spillet med, mener han, at Sir Alex Ferguson var den bedste manager, han har haft.

– At arbejde med Sir Alex (Ferguson, red), er noget, jeg aldrig vil glemme, tilføjede han. “Han er den bedste jeg har arbejdet med.

– Jeg lærte så meget af ham på træningsbanen. Selv i dag, er at tale om ham stadig inspirerende og en motiverende. Jeg er så glad for at være en del af hans historie.

– Han er en person, jeg vil huske hele mit liv.

Nani skiftede Manchester United ud med tyrkiske Fenerbahce i sommeren 2015.

INGEN KOMMENTARER