Mike Jensen klar igen for Rosenborg

Mike Jensen klar igen for Rosenborg

725
0
DEL

Mike Jensen er en af de danskere, der haft stor succes i udlandet. Lige nu er danskeren i gang med at spille sig til det norske mesterskab nok engang sammen med sin klub Rosenborg. Nu meldes danskeren kampklar efter en skadespause.

I den seneste tid har Mike Jensen gået og døjet med blindtarmen, og det er der en god grund til, at han har. Den succesrige dansker blev for et par uger siden opereret i netop blindtarmen, hvorfor han har haft smerter siden da. Nu er smerterne tilsyneladende ikke slemme længere, i hvert fald har Mike Jensen meldt sig kampklar for Rosenborg.

– Jeg kan stort set ikke mærke noget. Lidt ømhed ved arret, men det går fint. Jeg var lidt slidt før kampen mod Viking og manglede energi. Nu er alle småskader væk, og energien er tilbage. Jeg er klar, siger Jensen til klubbens hjemmeside.

I den kommende weekend spiller Rosenborg en vigtig kamp mod Bodø/Glimt i Tippeligaen. Vinder Rosenborg denne kamp. Hvis de nærmeste forfølgere fra Stabæk smider point i deres kamp samme dag mod Aalesund, så kan Mike Jensen og Rosenborg sikre sig endnu et norsk mesterskab, og det bliver altså med danskeren i truppen.

Mike Jensen har allerede vist sig at være en vigtig mand for sit mandskab. Han har bidraget med to mål og 11 assist i Tippeligaen for Rosenborg i denne sæson.

INGEN KOMMENTARER